Hidroizolatii Subsoluri cu Membrane Bentonitice sau Bentonita

Bentonita este un material care in prezenta apei isi mareste volumul intre 10 si 20 de ori, si are o forta de impingere foarte mare.

Pentru a realiza hidroizolarea structurilor cu bentonita, aceasta trebuie sa fie prinsa intre doua suprafete care nu se pot deplasa. Cand apa ajunge la bentonita aceasta isi mareste volumul, ocupa tot spatiul liber, si nu mai permite apei sa ajunga la structura.

Din motivul de mai sus, membranele bentonitice pot fi montate numai la partea structurilor care se afla in pamant. Izolatia cu bentonita se poate face numai pana la 1 metru sub cota terenului amenajat (peste aceasta cota nu mai este eficienta impingerea din partea umpluturii de pamant). Peste aceasta cota membranele bentonitice trebuie imbinate cu membrane bituminoase.

In sistemul de izolare trebuie folosit un cordon bentonitic care trebuie montat, dupa reguli precise, intre doua betoane cu varste diferite.

Avantaje:

 • viteza de executie sporita;
 • fierul radierului se poate monta direct peste membrana bentonitica – nu mai este necesara sapa de protective;
 • se poate lucra si la temperaturi negative;
 • solutia este excelenta in cazul sapaturilor generale, in care hidroizolatia verticala trebuie realizata pe “piloni“ sau “pereti mulati“.

Dezavantaje:

 • materialul este sensibil la umezeala!!!. Trebuie lucrat in perioade de timp fara precipitatii ( in special ploi )
 • sunt secrete de aplicare care nu sunt cunoscute de majoritatea aplicatorilor. Experienta noastra in acest tip de hidroizolatie face ca noi sa stapanim toate secretele de montaj. Este posibil sa aveti un esec daca nu sunt cunoscute secretele de montaj!

Va putem furniza sistemul complet de termo si hidroizolatii - material + manopera - inclusiv lucrari de beton de egalizare.

Beneficii:

 • este posibil ca proiectantul/arhitectul sa indice o solutie buna de realizare a termohidroizolatiilor. Dar, tinand cont de faptul ca aceasta firma, care face numai hidroizolatii, avand o experienta vasta in domeniu, în majoritatea cazurilor a adus imbunatatiri solutiilor de hidroizolatii in vederea obtinerii, atat a unei perioade de exploatare si eficiente crescute, cat si unor costuri minime de executie. Consilierea ESTE GRATUITA, aceasta putand incepe inca din faza de proiectare, unde impreuna cu proiectantul si/sau arhitectul putem gandi cea mai buna varianta pentru dumneavoastra;
 • experienta in domeniul hidroizolatiilor face ca noi sa stapanim si sa realizam foarte bine detaliile de executie. ACESTEA FAC DIFERENTA! (detaliul de racord al hidroizolatiei radierului cu diafragmele, detaliul de scurgere; detaliul de colt; detaliul la imbinarea hidroizolatiei cu tamplaria exterioara; detaliul de realizare a hidroizolatiei la zona de racord cu luminatorul; detalii de strapungere a hidroizolatiei, etc.);
 • va putem furniza sistemul complet de termo si hidroizolatii - material + manopera;
 • pentru intocmirea ofertei complete avem nevoie de planuri si sectiuni (planurile in format dwg sunt cele mai eficiente pentru calcularea cantitatilor de izolatii). In cazul in care nu exista planuri, suprafetele ce urmeaza a fi izolate se pot masura la fata locului, GRATUIT;
 • intocmirea ofertei in doua sau trei variante ESTE GRATUITA.

Pret hidroizolatii; preturi sisteme hidroizolati:

 • preturile pot varia in functie de calitatea materialelor folosite, marimea si complexitatea lucrarilor de hidroizolatii necesare;
 • oferta comerciala este formata din pretul materialelor de hidroizolatii si al manoperei, evidentiate separat;
 • de asemenea, se acorda reduceri comerciale.

Asteptam sa ne trimiteti planurile sau sa ne indicati adresa in vederea realizarii masuratorii.
Pentru detalii si explicatii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati, iar în cazul in care considerati ca exprimarile de mai sus sunt greu de inteles va rugam sa ne anuntati. 
Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si MULTUMIM ANTICIPAT!


Cereti o oferta personalizata

Navigare rapida