Hidroizolatii Rezervoare Apa, Impermeabilizari Bazine Apa

Solutiile de impermeabilizare se aplica numai pentru rezervoarele din beton armat. Asigura rezerva de apa potabila, pentru stingerea incendiului sau constituie rezervoare de decantare pentru ape pluviale.

Impermeabilizarea elementelor de beton se face prin cristalizarea unor cimenturi in microspatiile din interiorul betonului. Aceste microspatii rezulta din aerul retinut in betonul umed, respectiv golurile ramase in urma consumarii apei de amestec din compozitia betonului umed si microfisuri.

Procedeul de difuzare a substantelor ce urmeaza a cristaliza in microspatiile din interiorul betonului se numeste osmoza. Mai clar, aceste cimenturi cristalizeaza, in porii betonului si microfisurile acestuia, si nu mai lasa loc apei sa treaca prin el – betonul devine impermeabil.

Acest tratament se aplica direct pe betonul ajuns la maturitate. Orice impregnare a betonului (varuiala, vinarom, tencuire, etc.) inainte de realizarea impermeabilizarii, face ca munca sa fie mult mai laborioasa pentru obtinerea unor rezultate optime de impermeabilizare.

In sistemul de izolare trebuie folosit un cordon bentonitic care trebuie montat, dupa reguli precise, intre doua betoane cu varste diferite.

Acest tratament este folosit pentru impermeabilizarea subsolurilor si al rezervoarelor din beton armat (pentru apa potabila, pentru ape pluviale, rezerva de apa pentru stingerea incendiilor, etc.).

Avantaje:

 • impermeabilizarea rezista si la presiuni negative;
 • se poate executa la interior – inseamna ca se poate realiza intai structura dupa care se face impermeabilizarea, pe interior;
 • recomandam utilizarea cimenturilor osmotice numai in cazul subsolurilor si rezervoarelor de apa din beton armat;
 • poate fi folosit acolo unde este foarte greu sau imposibil de realizat hidroizolarea subsolurilor pe exterior;
 • finisajul se aplica direct pe betonul impermeabilizat, nefiind necesara protejarea acestuia.

Dezavantaje:

 • PREGATIREA betonului ce urmeaza a fi impermeabilizat;
 • fisureaza odata cu suportul – daca fisureaza diafragma de BA pot apare infiltratii;
 • nu se recomanda folosirea acestor produse la izolarea balcoanelor sau a teraselor;
 • materialele de impermeabilizare se pot aplica la temperaturi mai mari de +5 grd.C.

Va putem furniza sistemul complet de impermeabilizari - material + manopera.

Beneficii:

 • este posibil ca proiectantul/arhitectul sa indice o solutie buna de realizare a termohidroizolatiilor. Dar, tinand cont de faptul ca aceasta firma, care face numai hidroizolatii, avand o experienta vasta in domeniu, în majoritatea cazurilor a adus imbunatatiri solutiilor de hidroizolatii in vederea obtinerii, atat a unei perioade de exploatare si eficiente crescute, cat si unor costuri minime de executie. Consilierea ESTE GRATUITA, aceasta putand incepe inca din faza de proiectare, unde impreuna cu proiectantul si/sau arhitectul putem gandi cea mai buna varianta pentru dumneavoastra;
 • experienta in domeniul hidroizolatiilor face ca noi sa stapanim si sa realizam foarte bine detaliile de executie. ACESTEA FAC DIFERENTA! (detaliul de racord al hidroizolatiei radierului cu diafragmele, detaliul de scurgere; detaliul de colt; detaliul la imbinarea hidroizolatiei cu tamplaria exterioara; detaliul de realizare a hidroizolatiei la zona de racord cu luminatorul; detalii de strapungere a hidroizolatiei, etc.);
 • va putem furniza sistemul complet de termo si hidroizolatii - material + manopera - (inclusiv lucrari de sape si montarea termoizolatiei), mai putin finisajele.
 • pentru intocmirea ofertei complete avem nevoie de planuri si sectiuni (planurile in format dwg sunt cele mai eficiente pentru calcularea cantitatilor de izolatii). In cazul in care nu exista planuri, suprafetele ce urmeaza a fi izolate se pot masura la fata locului, GRATUIT;
 • intocmirea ofertei in doua sau trei variante ESTE GRATUITA.

Pret impermeabilizare beton prin cristalizare:

 • preturile pot varia in functie de calitatea materialelor folosite, marimea si complexitatea lucrarilor de impermeabilizare necesare;
 • oferta comerciala este formata din pretul materialelor de impermeabilizare si al manoperei, evidentiate separat
 • de asemenea, se acorda reduceri comerciale.

Asteptam sa ne trimiteti planurile sau sa ne indicati adresa in vederea realizarii masuratorii.
Pentru detalii si explicatii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati, iar în cazul in care considerati ca exprimarile de mai sus sunt greu de inteles va rugam sa ne anuntati. 

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si MULTUMIM ANTICIPAT!


Cereti o oferta personalizata

Navigare rapida