Hidroizolatii Acoperisuri Plane - Membrane PVC

Este varianta de realizare a izolatiilor acoperisurilor usoare pe suport de tabla cutata. Structura acoperisului este formata din grinzi – longitudinale si transversale – peste care este montata tabla cutata.

Acest tip de structura are deformatii mari sub sarcina, si din cauza dilatarilor si contractiilor. Aceste deformatii pot fi preluate de sistemul termohidroizolator cu membrane PVC.

Peste tabla cutata se aplica bariera de vapori, care este o folie PE, apoi se monteaza termoizolatia care este fixata mecanic de tabla cutata. Pentru termoizolatie se foloseste vata minerala cu densitate inalta, dar se poate folosi si polistiren. Daca se foloseste polistiren trebuie adaugat un strat de geotextil intre termoizolatie si membrana PVC.

Peste termoizolatie se monteaza membrana PVC care, la randul ei, este fixata mecanic de tabla cutata. Petrecerile sunt sudate conform detaliului.

Aceasta varianta de izolatii este folosita la depozitele de logistica, magazine tip Carrefour, Cora, Kaufland, Billa, etc.

Avantaje:

 • preia cu succes deformatiile acoperisurilor usoare – este principala calitate a izolatiilor cu membrane PVC;
 • productivitate ridicata.

Dezavantaje:

 • folosita numai la acoperisurile usoare – de obicei aceste imobile au destinatie industrial.

Va putem furniza sistemul complet de termo si hidroizolatii - material + manopera – mai putin lucrarile de structura.

Beneficii:

 • este posibil ca proiectantul/arhitectul sa indice o solutie buna de realizare a termohidroizolatiilor. Dar, tinand cont de faptul ca aceasta firma, care face numai hidroizolatii, avand o experienta vasta in domeniu, în majoritatea cazurilor a adus imbunatatiri solutiilor de hidroizolatii in vederea obtinerii, atat a unei perioade de exploatare si eficiente crescute, cat si unor costuri minime de executie. Consilierea ESTE GRATUITA, aceasta putand incepe inca din faza de proiectare, unde impreuna cu proiectantul si/sau arhitectul putem gandi cea mai buna varianta pentru dumneavoastra;
 • experienta in domeniul hidroizolatiilor face ca noi sa stapanim si sa realizam foarte bine detaliile de executie. ACESTEA FAC DIFERENTA! (detaliul de racord al hidroizolatiei radierului cu diafragmele, detaliul de scurgere; detaliul de colt; detaliul la imbinarea hidroizolatiei cu tamplaria exterioara; detaliul de realizare a hidroizolatiei la zona de racord cu luminatorul; detalii de strapungere a hidroizolatiei, etc.);
 • va putem furniza sistemul complet de termo si hidroizolatii - material + manopera - mai putin lucrarile de structura;
 • pentru intocmirea ofertei complete avem nevoie de planuri si sectiuni (planurile in format dwg sunt cele mai eficiente pentru calcularea cantitatilor de izolatii). In cazul in care nu exista planuri, suprafetele ce urmeaza a fi izolate se pot masura la fata locului, GRATUIT;
 • intocmirea ofertei in doua sau trei variante ESTE GRATUITA.

Pret hidroizolatii; preturi sisteme hidroizolati:

 • preturile pot varia in functie de calitatea materialelor folosite, marimea si complexitatea lucrarilor de hidroizolatii necesare;
 • oferta comerciala este formata din pretul materialelor de hidroizolatii si al manoperei, evidentiate separat;
 • de asemenea, se acorda reduceri comerciale.

Asteptam sa ne trimiteti planurile sau sa ne indicati adresa in vederea realizarii masuratorii.
Pentru detalii si explicatii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati, iar în cazul in care considerati ca exprimarile de mai sus sunt greu de inteles va rugam sa ne anuntati. 
Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si MULTUMIM ANTICIPAT!


Cereti o oferta personalizata

Navigare rapida